Annons

Annons

Morgonsvep

Kinnevik drog in miljarder på Zalandoförsäljning, Anders Borgs fintechbolag ska lansera bolån och Skanska tecknar order i Norge. Det är några av nyheterna i tisdagens morgonsvep. 

Misstankar om att Swedbank har manipulerat interna dokument, Sagax styrelseordförande säljer miljonpost och nedskärningar på Uber. Det är några av nyheterna i onsdagens morgonsvep. 

Flera svenska bolag avlyssnade, Ekholm dementerar uppgift om att han lämnar Ericsson och uppsägningarna i Deutsche Bank fortsätter. Det är några av nyheterna i fredagens morgonsvep.

Stora Ensos vd lämnar under första kvartalet 2020, Johnson & Johnson fälls för opioidkrisen i Oklahoma och SEB:s konjunkturprognos visar på en dämpad global tillväxt. Det är några av nyheterna i morgonsvepet denna tisdagsmorgon.

 

Börsnoteringen av Alibaba i Hongkong kan komma att skjutas upp på grund av oroligheterna i staden, Walmart stämmer Tesla för kontraktsbrott och en ny lågkonjunktur i EU väntar. Om detta kan du läsa i onsdagsmorgonens morgonsvep. 

Deutsche Bank granskas av myndigheterna, börsen är upp efter Fed-besked och Resurs Bank förlänger sin finansiering. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon. 

Kinnevik drar tillbaka sitt publika erbjudande av 11 miljoner aktier i mobiloperatören Millicom. Orsaken är "rådande marknadsförhållanden". Nordic Capital vill sälja miljonpost i Munters och Carl Douglas säljer drygt en miljon aktier i Latour. Detta kan du läsa mer om i morgonsvepet denna torsdagsmorgon. 

Exportföretagens finansiella situation är fortsatt god, men de förbereder sig för sämre tider. Tele2 skär ner på personal, bland annat berörs ett 60-tal konsulter och fler länder har lagts till på Trumps valutamanipulatör-lista. Det är några av ämnena i morgonsvepet denna onsdagsmorgon. 

Sidor