Annons

Annons

Krönika

Collectors haveri, Erik Selins misstag och superstarka siffror för Realtid. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika.

Finansbranschens eviga fråga, EFN-profilen som äter flera semlor om dagen och vårens mest efterlängtade tv-premiär. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika.

Bara ett litet antal förvaltare klarar att slå index över tid. Däremot har Fondbolagens förening rätt i att de aktiva fonderna är prisvärda i PPM-systemet, skriver Realtids krönikör Claes Folkmar.

Vilda västern-vågor, bostadbubblor och Per Lindvalls kamp. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika.

De låga räntorna sätter press på pensionssystemet. Men tänk om de låga räntorna snarare är ett symptom och inte en orsak till dagens problem? Realtids krönikör Per Lindvalls oroas över ett stort tankefel om hur framtidens resurser ska skapas.

De finanspolitiska farthindren motverkar sitt eget syfte. Det är dags att släppa bromsen och gasa för att få fart på svenska ekonomin, tycker Realtids krönikör Per Lindvall.

Sidor