Annons

Annons

Karnov Group

Olov Sundström, vd Norstedt Juridik och vd Karnov Group Sverige, meddelar sin avgång på bolagen. 

Börsintroduktionen och integrationen av Norstedts Juridik har slukat mycket av Karnovs resurser. “Jag tycker att det är roligt med intresset för vårt företag och att vi fått så många nya aktieägare. Men det är också ett ansvar att leverera” säger Flemming Breinholt, vd på Karnov Group, till Realtid.

Karnov Group ansöker om börsnotering på Nasdaq Stockholm. Bland annat Fjärde AP-fonden har gått med på att förvärva aktier i erbjudandet.

Karnov Group har utsett Olov Sundström som ansvarig för den svenska verksamheten. Olov Sundström har varit på Norstedts Juridik sen 2005.

Det juridiska informationsföretaget Karnov Group går mot en börsnotering i Stockholm, avslöjar Dagens Industri. Enligt tidningens källor ska Carnegie leda noteringsarbetet.

Karnov Group och legal tech-bolaget Precisely inleder ett strategiskt samarbete inom contract automation för jurister. "Lösningen kommer att öka hastigheten för att skapa högkvalitativa avtal" säger Simon Fouladi, COO & Co-Founder på Precisely, till Realtid.