Annons

Annons

Handel

JP Morgan lanserar en digital handelsplattform med courtagefria aktier för att attrahera yngre kunder – och ta upp kampen med uppstickare, rapporterar Financial Times.

Banken aviserade i våras planer på en egen tradingplattform för bitcoin. Men nu varnar istället dess strategigrupp för kryptovalutan, rapporterar Business Insider. Samtidigt visar en analys från Wall Street Journal att kryptomarknaden ofta manipuleras.

På tisdag förmiddag handelsstoppades Fingerprint-aktien. Men orsaken till stoppet är inte klarlagd. Bolaget ger nu en ny version av bakgrunden. Handeln i aktien återupptas på onsdagsmorgonen.

Börsrobotar och högfrekvenshandel bidrog till USA-börsernas nedgångar på måndagen, enligt professionella investerare. "Det var skrämmande hur fort marknaden kollapsade", säger Walter Hellwig, på BB&T Wealth Management, till Bloomberg.

Tuffare marknadsmissbruksregler träder i kraft i sommar, vilket ökar behovet av outsourcade övervakningstjänster. Nu gör Trapets sin tjänst tillgänglig även i London.