Annons

Annons

Fundedbyme

Crowdfundingbolaget Fundedbyme genomför en riktad nyemission på maximalt 950 000 A-aktier till en teckningskurs om 2 kronor. Det innebär att bolaget får in 1,9 miljoner kronor före emissionskostnader.
 

Efter konsolideringen med Laika Consulting planerar nu Fundedbyme att lansera “Crowdfunding för noterade bolag”. Bolaget kallar till extrastämma för att besluta om emission.

Katarina Stenborg står inför en tuff utmaning – att vända skutan Fundedbyme och få bolaget att gå med vinst efter ett tufft år. Men hon tvekade aldrig när hon fick frågan om hon ville bli vice vd och operativ chef för crowdfundingbolaget.

UPPDATERAD. Crowdfundingplattformen Fundedbyme sänker teckningskursen i företrädesemissionen som kommunicerades för en vecka sedan. Sänkningen görs från 7,25 kronor per aktie till 4,45 kronor per aktie. "Det är ett klokt beslut av styrelsen" säger vd Daniel Daboczy till Realtid. 

Crowdfundingplattformen Fundedbymes vd Daniel Daboczy planerar att investera i företrädesemissionen för 1 miljon kronor.

Crowdfundingplattformen Fundedbyme gör en företrädesemission om nära 10 miljoner kronor före emissionskostnader. ”Vi inser att vi har möjlighet att bygga något riktigt intressant”, säger bolagets vd Daniel Daboczy.

Efter slarv inför bolagsstämman yrkar grundaren och vd:n Daniel Daboczy att tingsrätten ska häva nyemissionen som bolagsstämman beslutade om i april 2018, och därmed strandas förvärvet av kommunikationsbyrån Laika Consulting - tills vidare.

Sidor