Annons

Annons

Deloitte

Den juridiska marknaden är under stor förändring och efterfrågan på alternativa rådgivare ökar snabbt. En tydlig trend är att revisionsbyråerna ökar. EY har exempelvis 100 affärsjurister i Norden.

Valet att bli revisor var inte självklart för Anneli Pihl då de flesta i hennes omgivning inte studerade vidare. Idag har det gått 16 år sedan hon gjorde sin första arbetsdag och hon brinner fortfarande för yrket – hos samma arbetsgivare, Deloitte.

Revisionsjätten Deloitte har en stark pipeline inom fusioner och förvärv – M&A – och ser fortsatt en mycket god marknad under våren och hösten. Samtidigt finns vissa tecken till avmattning globalt under 2019, uppger David Järnland, partner på Deloitte, till Realtid.

Enligt uppgift till Realtid kommer Swedbank vid dagens stämma att tillkännage att man byter extern revisor från Deloitte till PwC. Uppgifterna bekräftas av Deloitte.

Oväntat vd-skifte på Aspia, Folksam investerar 70 miljoner euro i EQT-fond och Bisnode ett av Sveriges mest välskötta bolag. Det är några av rubrikerna denna fredagsmorgon.

Revisionsbyrån EY:s vd Jonas Svensson bekräftar att de åtar sig Swedbanks revisionsuppdrag.
– Vi har fått det uppdraget, det är riktigt, säger han till Realtid.

Sidor