Realtid, ESG-podden, Joakim Båge
ESG-podden

Succé för Realtids ESG-podd

Med första avsnittet tog sig Realtid ESG-podd sig in på topp 100 på poddlistan i kategorin Näringsliv, med andra avsnittet avancerade programmet till topp 40.

Uppdaterad 2021-03-05
Publicerad 2021-03-05

Normalt krävs det väldigt många fler avsnitt för att överhuvudtaget kvala in på poddlistan. Joakim Båge, poddens, programledare är överraskad, men samtidigt inte.

– Intresset för hållbara aktier och fonder är rekordstort, kalla det Greta-effekten eller vad du vill. Men det är givetvis också drivet av att avkastningen på investeringar i till exempel Teslas aktie har varit enorm.

– Även hållbara fonder har gått bra.

Vad kan lyssnarna förvänta sig  i kommande avsnitt?
– Flera spännande gäster som inte bara har många intressanta historier att berätta, utan även konkreta tips på hur man ska bli bättre på att investera hållbart och givetvis med bra avkastning. Och hur man ska undvika bolag och fonder som det är lite bubbelvarning på, säger Joakim Båge.

Första avsnittet var en intervju med Daniel Mes, ansvarig för Green Deal inom EU. I andra avsnittet, som publicerades i torsdags, var Sasja Beslik gäst. Här gav han svar på tal i ett flertal frågor. Bland annat om varför han aldrig skulle investera en krona i HM och vad som hände med samarbetet med Gudrun Schyman.

Missade du? Lyssna nu. Realtid ESG-podd finns där poddar finns - och förstås här på Realtid>>

 

 

Platsannonser

Logga in