Stockholms nya kongress blir granne med Sveriges största flygplats

Taggar i artikeln

Arlandastad Group
Publicerad
Uppdaterad

Arlandastad Group tar initiativ till ett internationellt kongresscenter i Arlandastad.

Realtid.se

Arlandastad Group planerar att etablera ett internationellt kongresscenter i Arlandastad, vilket markerar en betydande expansion för området. En ökad efterfrågan för både nationella och internationella kongresser och stora evenemang, och nu ser bolaget möjlighet att ta större plats inom mötesbranschen.

Den nya kongressbyggnaden kommer vara sammanlänkad med de befintliga mäss- och evenemangshallarna. Platsens närhet till Sveriges största flygplats möjliggör effektiv logistik och de nödvändiga flöden som krävs för stora kongresser. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Sedan 2012 har Arlandastad Group arbetat med att utveckla Arlandastad till en internationell destination för verksamheter där människor kan mötas. De stora möten och evenemang som har anordnats i arenan visar att vi redan är där. Nu tar vi nästa steg i utvecklingen med Scandinavian XPO Congress Center som ska locka ännu fler internationella möten till Stockholmsregionen och Arlandastad, säger Dieter Sand, vd, Arlandastad Group i en skriftlig kommentar.

Annons

 

Annons