Spiltan har köpt fastighet för 200 Mkr – ”rätt tillfälle”

Taggar i artikeln

Per H Börjesson Spiltan
Per Håkan Börjesson, vd Spiltan Invest.Per Håkan Börjesson, vd Spiltan Invest.
”Vi har under många år funderat på att köpa en egen fastighet. När denna byggnad, som passar våra behov väl, kom ut på marknaden ansåg vi att såväl tillfället som objektet var rätt”, säger Per Håkan Börjesson, vd på Spiltan Invest i en skriftlig kommentar. Foto: Spiltan
Publicerad
Uppdaterad

Spiltan Invest har förvärvat fastigheten på Erik Dahlbergsallén 15 för 200 miljoner kronor. Därmed byter Spiltan Invest adress efter drygt 16 år på Grevgatan 39.

Realtid.se

– Vi har under många år funderat på att köpa en egen fastighet. När denna byggnad, som passar våra behov väl, kom ut på marknaden ansåg vi att såväl tillfället som objektet var rätt, säger Per Håkan Börjesson, vd på Spiltan Invest i en skriftlig kommentar.

Totalt består fastigheten på Erik Dahlbergsallén 15 av 1 909 kvadratmeter, fördelade på sju våningsplan. Spiltan Invest kommer att använda plan tre för eget kontor. Därutöver kommer våning sju att vara tillgänglig för möten och konferenser. Övriga våningsplan kommer att hyras ut till såväl befintliga som nya hyresgäster.

Spiltan Invest tog över fastigheten den 15 maj och flyttar in på den nya adressen i mitten av juni. Säljare är Kvalitena.

Annons

Annons