Annons

Annons

Söderberg & Partners tillkännager nytt förvärv

Söderberg & Partners fortsätter att växa inom Private Bankingsegmentet. 19 nya medarbetare tillkommer genom anslutningen av Consortum Kapitalförvaltning. 

Söderberg & Partners fortsätter sin tillväxt genom samgåenden och förvärv. Nu går Consortum Kapitalförvaltning AB:s verksamhet in i Söderberg & Partners Securities AB, meddelar Söderberg i ett pressmeddelande.

Consortum Kapitalförvaltning har 19 anställda med kontor i Stockholm och Borås. Företaget har 3,5 miljarder kronor under förvaltning och en omsättning om 45,2 miljoner kronor (2017).

– För att utveckla kunderbjudandet ytterligare har vi valt att ansluta till Söderberg & Partners Securities, säger Consortums grundare och vd Patrik Inge och fortsätter:

Annons

Annons

– Tillsammans med mina medarbetare ser jag fram emot att bidra till fortsatt tillväxt för Söderberg & Partners och att bli delaktig i att skapa branschens främsta aktör inom Private Banking.

Det händer en hel del inom Söderberg & Partners Securities. Under hösten har flertalet förvärv och samarbeten tillkännagivits.

– Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners. Jag ser fram emot att välkomna nya medarbetare som vill bli en del av våra redan fantastiska team – de blir ett starkt och välkommet tillskott i den expansion som pågår, säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners.

Patrik Inge kommer att ha en ledande roll i att utveckla och stärka förmögenhetsförvaltningen på Söderberg & Partners.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons