Safello ingår samarbete med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Taggar i artikeln

Safello
”Forskning och utveckling inom området för kryptovalutor är en avgörande faktor för dess varaktiga roll i vårt samhälle och det ständigt utvecklande finansiella landskapet”, säger Emelie Moritz, vd på Safello.
Publicerad
Uppdaterad

Kryptomäklaren Safello har ingått partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, för samarbete vid genomförande av universitetets forskning inom kryptovalutor.

Realtid.se

Forskningen påbörjas under hösten 2024 och ämnar ge värdefulla insikter inom kryptovalutaområdet. Med omfattande erfarenhet och djup kunskap om branschen ser Safello fram emot att bidra till forskningen och den allmänna förståelsen av området, och samtidigt fortsätta göra krypto tillgängligt för den breda massan.

– Vi på Safello är stolta över att bidra till den viktiga forskning som bedrivs av Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Samarbetet belyser det ökande intresset för digitala tillgångar och bekräftar kryptovalutors roll i utformningen av vår framtida finansiella industri. Forskning och utveckling inom området för kryptovalutor är en avgörande faktor för dess varaktiga roll i vårt samhälle och det ständigt utvecklande finansiella landskapet, säger Emelie Moritz, vd på Safello.

 

Annons

Annons