Bricknode
Forskaren och serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh. Foto: Spartacus Capital.
Börs

Saeid Esmaeilzadeh ny storägare i börsaktuella Bricknode

Efter Claes Hemberg och Lena Apler följer nu serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh Bricknode in på börsen.

Uppdaterad 2021-11-02
Publicerad 2021-11-01

I oktober blev det klart att finansprofilen Claes Hemberg följer det onoterade bolaget Bricknode till börsen. Sedan i slutet av förra veckan blev det även klart att serieentreprenören Saeid Esmaeilzadeh köper en stor aktiepost i Bricknode.

– Flera erkända investerare tror på oss. Det gör mig stolt. Deras viktigaste bidrag är kanske ändå att de ifrågasätter oss. Det får oss att bli tydligare och prestera mera. Nu är vi redo för börsen, skriver Bricknodes grundare Stefan Willebrand i ett blogginlägg.

– Saeid Esmaeilzadeh är en av investerarna som inspirerar oss att lyfta vår prestation ytterligare. Hans deltagande blev klart i slutet på veckan. Fantastiskt kul. För mig är han en mytomspunnen super-investerare … Han vet hur det är att bygga bolag sten för sten. Precis sådana investerare vi behöver, fortsätter Stefan Willebrand.

– När jag hörde att det var dags för Bricknode att gå till börsen, så blev jag nyfiken. De har en smart digital tjänst och bra kunder. Bricknodes positionering som med moln- och SaaS-tjänster för fintech gör bolaget högaktuellt, kommenterar Saeid Esmaeilzadeh.

Även Lena Apler följer Bricknode in på börsen.

Platsannonser

Logga in