M&A

RSM köper Revidecos Jönköpingkontor

Ekonomiföretaget RSM förvärvar delar av revisions- och redovisningsföretaget Revideco. Tack vare det öppnar de sitt första kontor i Jönköping.

Uppdaterad 2017-06-14
Publicerad 2017-06-14

Auktoriserade revisorn Tobias Thulin och revisorn John Jaresund är specialiserade inom revision och rådgivning och kommer närmast från Revideco. De blir navet i den nya verksamheten.

– Vi kommer att fortsätta vara en lokal aktör, men den stora skillnaden blir att vi dessutom kommer in i ett starkt internationellt varumärke. På så vis kan vi hjälpa våra kunder med internationella frågor utan att kompromissa med vår goda lokalkännedom, säger Tobias Thulin, som leder verksamheten i Jönköping, i ett pressmeddelande.

Tobias Thulin meddelar att kontoret kommer att vara en fullservicebyrå:

– Jag och John är främst specialiserade inom revision och rådgivning. Tillsammans med våra samarbetspartners syr vi ihop bra helhetslösningar för våra kunder som inkluderar alltifrån redovisningstjänster till deklarationshjälp, säger Tobias Thulin och fortsätter:

– Vår styrka ligger främst i små till medelstora, ägarledda företag. Vi ser till helheten – att ägarnas privata ekonomi och företagets ekonomi många gånger hänger ihop. Därför jobbar vi alltid nära våra kunder.

Platsannonser