Finans Nyhet

Robin Westberg från RW Trading på Realtids topplista

Taggar i artikeln

EYOYSverige
Robin Westbergs företag, RW Trading, har gått från 0 till 60 miljoner kronor i omsättning på fyra år. Detta lyckades han med tack vare att hitta en nisch inom bilvårdsprodukter och producera Youtubefilmer om sitt arbete på kanalen ”Gör det med RW”. Foto: Anders Frick
Publicerad
Uppdaterad

Realtids intervju med influencern Robin Westberg, som säljer bilvårdsprodukter online, har seglat upp som en av en av Realtids mest sedda någonsin. Robin själv ser nu fram emot finalen i tävlingen ”EY Entrepreneur of the Year”.

Anders Frick

Det var i Sundsvall i november som Robin Westberg prisades på regionfinalen av EY Entrepreneur of the Year, där han fick utmärkelsen ”Young Entrepreneurship of the Year”. 

Hans företag, RW Trading, har gått från 0 till 60 miljoner kronor i omsättning på fyra år. Detta lyckades han med tack vare att hitta en nisch inom bilvårdsprodukter och producera Youtubefilmer om sitt arbete på kanalen ”Gör det med RW”.

Nu har Realtids filmintervju med Robin Westberg seglat upp som en av de mest sedda på Realtids Youtubekanal.  Där är filmen just nu den fjärde mest sedda, bara slagen av filmen med Björn Natthiko Lindeblad, den numera klassiska intervjun med Erik Selin år 2020,  samt en av flera intervjuer som Realtid-TV har gjort med Ola Serneke. 

Annons

I filmen berättar Robin Westberg om hur han 2018-2019 började göra filmer om hur man tvättar och städar bilar, byter bromsar och ger service. I takt med att Youtubekanalen växte så kom andra aktörer och började marknadsföra sig genom honom. Det handlar både om företag som säljer reservdelar och företag som erbjuder städprodukter. Efter det så startade Robin Westberg ett eget bildvårdsmärke, RW Trading och ”Gör det med RW”. Han har sedan dess även gått in i väggen – något som han numera har säkerställt inte kommer att ske igen.

– Ingenting kommer gratis, det har varit ett jäkla jobb. Nu börjar det bära frukt, men det är inte klart ännu, säger Robin Westberg.

Som vinnare i regionfinalen ser han nu fram emot den nationella finalen av EY Entrepreneur of the Year, där han är en av finalisterna i klassen Young Entrepreneurship of the Year. Finalen avgörs den 1 februari 2024 i Stockholms stadshus.

Annons

Hela filmen med Robin Westberg i RealtidTV ser du här nedanför:

 

Annons

Annons