Fintech

Qliro i nytt samarbete

Insurely blir ny försäkringspartner till Qliro.

Publicerad 2020-06-22

Den svenska betalleverantören Qliro börjar från och med idag erbjuda sina kunder den digitala försäkringsrådgivningstjänsten “Lev fullt ut”, via sitt nya partnerskap med Insurely. Detta framkommer av ett pressmeddelande.

– Tjänsten ”Lev fullt ut” är ett första steg mot en helt digital försäkringsrådgivning där vi på riktigt hjälper människor att få koll på om de har de försäkringar de behöver för just sina liv, säger Lotta Rauséus, COO & medgrundare av Insurely, i en kommentar.

Försäkringsrådgivningen integreras i Qliros befintliga app och webb så att kunderna kan hantera betalningar, lån, sparanden och försäkringar på en och samma plats.

– Att förstå sitt försäkringsbehov är ofta utmanande och det känns verkligen i tiden att kunna lansera en bra digital tjänst som hjälper människor att se över sitt försäkringsskydd. Lanseringen av den nya tjänsten ligger helt i linje med vår strategi att fortsätta utmana inom området för finansiella tjänster, säger Martina Skande, chief business development officer på Qliro, i en kommentar.

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in