Pressmeddelande

Wihlborgs tecknar avtal med Nowaste Logistics om 6 900 kvm i Helsingborg

Publicerad

Wihlborgs hyresgäst Nowaste Logistics tecknar avtal om ytterligare 6 900 kvm i Rubinen 1 på Väla södra i Helsingborg.

Nowaste Logistics är ett av de ledande logistikföretagen inom tredjepartslogistik i Norden och har specialistkompetens inom automation, IT och ledarskap. Företaget hyr sedan tidigare flera lokaler av Wihlborgs på olika platser i Helsingborg.

Inflyttning äger rum i mars 2024 och avtalet omfattar fyra år.

Rubinen 1 är en lagerfastighet med portar och möjlighet för genomfart i lagret för lastbilar. Här finns även kontor på två våningar.

– Wihlborgs är en stabil partner med god kunskap och erfarenhet av såväl regionen som våra behov och vi är glada över det nära samarbetet vi har sedan många år tillbaka, säger Johan Kallin, vd på Nowaste Logistics.

– Vi är glada att kunna möta Nowaste Logistics ökade behov av ytor och ser fram emot fortsatt gott samarbete. Fastigheten har hög standard, är energieffektiv och försedd med solceller, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Hallengren, vd, 040-690 57 95
Magnus Lambertsson, regionchef, 042-490 46 73

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 56 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 4,3 Mdkr. Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Annons