Sponsrat Sponsrat

PA Consulting Group stärker sitt fokus på bank- och försäkringsmarknaden

Magnus Krusberg tillträder som partner på managementkonsultföretaget PA Consulting Group  (PA) och förstärker härmed företagets nordiska fokus på bank- och försäkringsmarknaden med Sverige som bas.
 

Publicerad 2016-04-19


Magnus har lång erfarenhet av managementkonsultbranschen, nu senast i rollen som partner inom financial services på Gartner Group och dessförinnan som vice VD för ett mindre konsultbolag.  Han har även tidigare i sin karriär arbetat på SEB som Business CIO för Baltics och för Merchant Banking.

Magnus har mer än 25 års erfarenhet av förändringsledning på bank- och försäkringsmarknaden. Hans specialitet är strategisk rådgivning inom affärs- och organisationsutveckling med fokus på digitalisering av affärsprocesser och operativa affärsmodeller.

- Jag ser fram emot att vara med och utveckla PA:s erbjudande för ett ökat mervärde till våra kunder i Sverige och Norden. Det finns mycket kompetens i bolaget inte minst på PA i England från innovation av produkter och tjänster till regelverksanpassningar, säger Magnus Krusberg.

För mer information kontakta PA Consulting Group:
Pia Kullander, marknads- och kommunikationsansvarig i Sverige, 0733-10 47 80, pia.kullander@paconsulting.com

Kort om PA:
PA Consulting Group är ett världsledande managementkonsultföretag inom områdena management, innovation och IT. I Sverige har vi etablerat oss som ledande rådgivare i transformationsprogram inom såväl privat näringsliv som offentlig förvaltning. Vårt kunnande och vår erfarenhet spänner från framtagande av strategi och design till genomförande av lösningar. Våra uppdrag handlar om att i nära samarbete med kund hantera förändringsprocesser på ett effektivt sätt där värdet av förändringen säkerställs. PA Consulting Group sysselsätter 2500 anställda globalt varav 330 i Norden och är verksamma i mer än 35 länder. För mer information besök: www.paconsulting.com  

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in