Sponsrat Sponsrat

Inkassogram driver på digitaliseringen ytterligare med sin lansering av Inkassogram Connect

Inkassogram har sedan tidigare drivit digitaliseringen av Inkassobranschen och fortsätter nu sin resa att förenkla branschen genom Inkassogram Connect. Inkassogram Connect är en enkel och smidig verktygslåda för kunder och partners att komma igång med att använda Inkassogram på det sätt de själva väljer. Genom Connect – Widget kan nu exempelvis alla redovisningsbyråer erbjuda Inkassograms Inkassotjänst på sin egna webbplats.
 

Publicerad 2016-11-03
Digitaliserade tjänster blir en allt viktigare del i det moderna företagandet. 

-Vi vet att var fjärde faktura inte betalas i tid och det slår hårt mot företagarna, inte minst de små och mellanstora. Inkassograms mål är att revolutionera branschen genom att göra effektiv kravhantering tillgänglig för alla Sveriges företagare, oavsett storlek eller verksamhet. Vi tror att digitalisering och automatisering är en del av lösningen och med Inkassogram Connect tar vi ytterligare ett steg mot vårt mål, säger Simon Stål, teknisk chef på Inkassogram.

Inkassogram Connect kan enklast beskrivas som en hub där man på ett enkelt sätt kan gå in och hämta den lösning som passar ens verksamhet bäst: 

  • Importfunktion – filer skapas i affärssystemet och laddas upp på Inkassograms webbplats. Metoden används med fördel av företag som skickar många ärenden vid få tillfällen.
  • Widgets – bäddar in Inkassograms formulär på företagets egna webbplats. Används av företags som vill erbjuda sina egna kunder att skicka sina krav via Inkassogram. 
  • Kopplade affärssystem – Inkassogram har färdiga kopplingar till alla de vanligast förekommande affärssystemen på marknaden. 
  • API-koppling – integrerar Inkassograms tjänster i företagets egna system, helt sömlöst. Öppnar upp för alla utvecklare att bygga in och automatisera Inkassograms funktioner. 

Sköter företaget sin kravhantering själv kanske importfunktionen är det smidigaste, medan en redovisningsbyrå med många klienter kanske föredrar att koppla sitt affärssystem direkt mot Inkassogram, fortsätter Simon Stål. 

I samband med Lanseringen av Inkassogram Connect släpps också en portal riktad mot utvecklare som vill använda Inkassograms API:er i sina egna system.

Platsannonser

Logga in