Sponsrat Sponsrat

Börja planera din perfekta uteplats redan idag!

Nu när hösten har gjort sitt intåg - temperaturerna sjunker, dagarna blir kortare och den gröna färgen i naturen övergår alltmer i grått - är det den idealiska tidpunkten är börja planera för hur vi vill att vår uteplats ska se ut nästa sommar. En noggrann planering och möjligheten att jämföra priser utan stress kommer att ge det perfekta resultatet du är ute efter!

Publicerad 2021-10-11
Annonce Planera väl för optimala resultat

För de flesta svenskar består året av två delar - vintern, där vi intar soffläge så fort vi har möjlighet och kurar ihop oss under en filt framför Netflix, och sommaren när vi helst spenderar hela dagen utomhus möjligtvis med undantag för en och annan regnskur. 

De flesta av oss har under den gångna sommaren kommit på saker vi vill förbättra på vår uteplats tills nästa år - det kan handla om en större altan, en bättre grill eller en utedusch som många drömmer om. Tyvärr börjar många planera dessa ändringar när våren har kommit och vi börjar ta fram utemöblerna, men då är risken att vi inte har tid att planera projektet ordentligt och inte hittar bra priser på det vi behöver. 

För att du ska kunna njuta fullt ut nästa sommar rekommenderar vi att du besöker www.utedusch.se redan idag. Här hittar du uteduschar i alla stilar, storlekar och prisklasser. Deras duschar är mycket lätta att installera, och kommer att ge dig den oförglömliga upplevelsen att duscha med varmt vatten ute i det fria. De har såväl uteduschar med gasolvärme som solduschar.

Tips för den perfekta uteplatsen med dusch

Välj ett bra läge för din utedusch. Du kanske inte vill ha den på ett ställe där dina grannar eller besökare som sitter på altanen ser dig tydligt? Lite avskildhet kommer antagligen att uppskattas av alla som kommer att använda den.

När du har bestämt dig för var du vill installera din utedusch vill vi rekommendera att du ser till att marken under duschen är helt plan och stabil. De flesta brukar nämligen vilja bygga ett litet trädäck eller någon typ av golv under duschen, så att inte vattnet ska samlas i pölar.

Gör gärna någon typ av inramning runt din utedusch, kanske en spaljé med någon typ av klätterväxt.

Om du satsar på en riktigt snygg utedusch, som t ex en med kopparfinish, kan det vara en bra idé att ha den som ett blickfång i din trädgård. Tänk på att den rätta belysningen kommer att få den att se väldigt fin ut när det skymmer.

Glöm inte att sätta upp några hängare för att ha handdukar nära till hands, och en hylla eller en förvaringslåda för schampo, tvål och annat du kan behöva.

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in