Premiär för 10x Podden – först ut är privatinvesteraren Hans Isoz

Taggar i artikeln

10x-podden
Privatinvesteraren Hans Isoz är veckans gäst i 10x-podden.Privatinvesteraren Hans Isoz är veckans gäst i 10x-podden.
Privatinvesteraren Hans Isoz är veckans gäst i 10x-podden.
Publicerad
Uppdaterad

10x Podden är en podd med fokus på spännande investeringar i tillväxtbolag med potential att ge avkastning utöver snittet på börsen. Produceras av revvr communications och distribueras i samarbete med Realtid.

Realtid.se

10x-podden är en podd för dig som är intresserad av att hitta nya aktier och andra spännande investeringsmöjligheter. I den här podden får du träffa ett antal branschprofiler och som delar med sig av sina marknadsspaningar och vad dom tror om börsen just nu.

Podden programleds av Joakim Båge, affärsängel och grundare av revvr communications samt Daniel Bergsten, grundare av Narva, och i dag är affärsängel och rådgivare.

I premiäravsnittet av 10x Podden med Båge och Bergsten får vi träffa den färgstarka privatinvesteraren Hans Isoz som berättar om sin investeringsstrategi som går ut på hög risk och maximal belåning. Här handlar det om att lägga alla ägg i samma korg. Ibland kan det bli lite svettigt… Som när han blankade MIPS för 125 miljoner kronor och aktien bara steg. Nu berättar han om sin syn på bland annat Embracer och JM och, varför han är ”all in” på EG7 och blankar H&M. I veckans highlight intervjuas Precise Biometrics vd Patrick Höijer. Bolaget har nyligen avslutat en företrädesemission och nu påbörjat en spännande USA-satsning.

Annons

Alla gäster i kommande avsnitt får svara på frågan; Hur är läget? Hausse eller baisse? Så även Hans Isoz.

Återkommande frågor:
1. Hisspitchen. Varför skulle ditt bolag kunna ge avkastning som är högre än snittet på börsen framöver?
2. Medvind. Vad är det för makroekonomiska eller samhällsfaktorer som gynnar er just nu?
3. Halleluja! På vilket sätt skapar ni planetär avlastning på samma gång som ni genererar avkastning för era aktieägare?

Lyssna på hela avsnittet med Hans Isoz här:

Annons

Disclaimer:
”Kom ihåg att inget av innehållet i denna podd ska ses som investeringsråd. Vi föreslår alltid att rådslå med sin bank eller finansiella rådgivare utifrån ens egna ekonomiska förutsättningar att investera i aktier. Investeringar i aktier medför alltid risk att man förlorar pengarna. Lyssnarna kan också anta att vissa av bolagen som medverkar i programmet betalar för det i form av sponsorskap, annonsplats eller genom ett tidigare eller pågående rådgivningsuppdrag hos någon av programledarnas företag.”
 

Annons