Talent Acquisition Manager till Sharp Recruitment & Consultants

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vi söker dig som vill arbeta som Talent Acquisition mot jurist- & finansbranschen!

Sharp Recruitment & Consultants är en specialiserad rekrytering- och konsultbyråer inom Legal, Compliance & AML, Risk, Tax & Audit, Finance samt Security & Data Protection. Vi arbetar med många stora varumärken, allt från spännande utvecklingsföretag till stora globala organisationer. Vi har för andra året i rad blivit utsedda till Gazell-företag av Dagens Industri och har därmed status som ett av Sveriges snabbväxande företag. Dessutom blev vi utnämnda till Årets Rekryterare 2023/2024. https://www.sharprecruitment.se/

De tjänster vi arbetar med är komplexa och ökar i efterfrågan, vilket gör att vi nu behöver stärka organisationen med ytterligare en Talent Acquisition Manager.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst där du kommer att få en unik inblick i jurist- och finansbranschen och få möjlighet att bygga och utveckla ditt kontaktnät och din roll. Du får chansen att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och vara en del av ett ambitiöst och spännande team.

Vår sitter i mycket fina lokaler på Barnhusgatan 4 i centrala Stockholm. Då vi arbetar internationellt har vi även kontor i Tel Aviv samt en desk i Luxemburg.

Om tjänsten

Som Talent Acquisition Manager kommer du att vara delaktig i stora delar av rekrytering- och bemanningsprocessen med fokus på att hitta lämpliga kandidater inom våra specialistområden.

Du kommer att ansvara för sökning av kandidater för specifika uppdrag, kontakta dessa och kalla in dem på intervju. Du kommer i nästa skede även att få sköta intervjuförfarandet, sätta ihop kandidatpresentationer som presenteras för kund samt ha övrig kundkontakt tillsammans med rekryteringskonsulten eller konsultchefen.

Rollen ställer därmed höga krav på att du snabbt lär dig att förstår behovet och utmaningarna i branschen och hos uppdragsgivarna samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalitet.

Om dig

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleexamen samt minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från rekryterings- och/eller konsultbranschen. För att passa in i rollen som Talent Acquisition Manager bör du ha en god analytisk förmåga samt vara mycket duktig på att uttrycka dig, både skriftligen och muntligen, på svenska och engelska.

Som person är du utåtriktad och kommunikativ med en hög energinivå och ett stort engagemang och nyfikenhet. Vidare bör du vara stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. För att passa in hos oss bör du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. För mer information kontakta Zarina Virsholm på 0733990727 eller maila till zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Lediga jobb

Jurek

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Välinge Innovation söker bolagsjurister med IP-inriktning

Höganäs
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Controller till Movestic

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Bolagsjurist till Teracom

Stockholm
|
Jurek

CellMark söker en Director of Corporate Governance and IR

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Head of Financial Crime Unit till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-05
Jurek

Abion söker erfaren Paralegal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

Stena Metall Group IT söker en gruppchef för internkontroll

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons