Senior Riskstrateg till Axfood

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood skillnad i miljontals människors liv – varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen!

Vi söker nu en Senior Riskstrateg till vårt huvudkontor i Stockholm.

Om rollen

I din roll som Senior Riskstrateg kommer du få en nyckelroll inom Axfoodkoncernen och arbeta brett, både som specialist och generalist inom ett eller flera ansvarsområden, med fokus på riskhantering. Du tillhör funktionen Risk Management som är direkt underställd CFO och du rapporterar till koncernens Risk Manager.

Du kommer vara delaktig i att driva och utveckla avdelningens ansvarsområden vilket bl.a. innefattar koncernens riskhanteringsprocess. Närmare innebär detta bl.a. att underhålla och uppdatera riskramverket, främja och underlätta en effektiv riskhantering, kommunicera och stärka företagets riskkultur samt stödja koncernens olika riskägare i deras riskhantering.

Risk Management arbetar även med upphandling av koncernens och våra dotterbolags försäkringslösningar, krishantering samt kontinuitetsplanering och i din roll som Senior Riskstrateg kommer du även att arbeta med dessa områden.

Axfood är en koncern i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns därför goda möjligheter att växa hos oss.

Om dig

Vi söker dig med högskoleutbildning och med flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete inom retail är detta meriterande. Du besitter goda kunskaper inom riskhantering och försäkringslösningar. För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du som person har lätt för att samarbeta, är en tydlig kommunikatör som trivs med att arbeta tillsammans med andra i en dynamisk och social arbetsmiljö. Vidare är det viktigt att du är prestigelös, lösningsorienterad och handlingskraftig samt trivs med att arbeta med både strategiska och operativa arbetsuppgifter.

Välkommen till en familj av möjligheter!

Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster och eftersträvar att spegla våra kunder. Hos oss har vi ett öppet klimat där alla har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. Tillsammans utmanar vi mat-Sverige. Bli en möjliggörare hos oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85 eller, peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV samt personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan! För att ansöka, klicka HÄR.

Mer om Axfood

I Axfoods bolagsfamilj ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och vårt supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfoodfamiljen ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har koncernen drygt 12 000 medarbetare och en omsättning om cirka 74 miljarder kronor. Bakom butikscenen finns de koncerngemensamma funktionerna affärsutveckling, ekonomi, juridik, HR, IT och kommunikation. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Jurek

Ström växer och söker jurister

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-22
Jurek

Legal and Compliance Officer till Business Sweden

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-21
von Feilitzen & Partners

Legal Counsel to Swedish Match

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-19
Sharp

Junior bolagsjurist till ICA Gruppen

Sista ansökningsdag 2024-03-16
von Feilitzen & Partners

PwC Sverige söker senior IT-jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-14
Jurek

Legal Counsel till Mannheimer Swartling

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-13
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-12
Jurek

Mer söker bolagsjurist

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-09
Kanter

Biträdande jurist inom arbetsrätt/tvistlösning

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-08
Jurek

Privacy Officer till Stena Metall

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-08

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons