Hur arbetar vi?

Med ett unikt arbetssätt förenar Pontarius Law juridiska tjänster med kompetenser från flera olika områden för att kunna erbjuda bredast möjliga stöd till våra kunder. Det innebär att jurister jobbar sida vid sida med ingenjörer, arkitekter och ekonomer i våra projekt, från tidiga planskeden, finansiering, projektering, upphandling, entreprenadfas och driftfas till avvecklingsskede.

Pontarius Law arbetar huvudsakligen med kunder på beställarsidan och har ramavtal med ett antal statliga, kommunala och regionstyrda organisationer och bolag. Pontarius AB har även samarbete med en mängd återkommande kunder i Stockholm och övriga landet där Pontarius Law också medverkar.

Pontarius Law har kontor i centrala lägen i Stockholm, Göteborg och Lund, men verkar även på andra orter runt om i landet. Placering anpassas utifrån den anställdes förutsättningar.

Vilka är vi?

Vi är i dag sex jurister och en paralegal och vi har tillsammans erfarenhet av juridiskt arbete vid advokatbyrå, bolag och domstol. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar och växer ständigt och organiskt i den riktning och takt vi själva väljer. Vi arbetar med Legal Management och tror mer på att arbeta lösningsorienterat än att processa i domstol. I de fall det inte går att undvika bistår vi givetvis våra kunder även med sådant stöd. Vi tror att vi med vårt sätt att arbeta har en viktig roll att spela och att vi kan och vill fortsätta växa. För att kunna möta upp till spännande förfrågningar samt fortsätta utveckla vår verksamhet kommer vi behöva bli fler kloka kollegor.

Vem är du?

Vi söker nu jurister med ett antal års erfarenhet inom entreprenadrätt, upphandlingsrätt eller allmän fastighetsrätt, gärna med erfarenhet från tvist. Vi ser att du är intresserad av att arbeta i team men att du även är beredd att ta egna initiativ för att möta våra kunders behov. Att vara intresserad av att leda yngre kollegor i den löpande rådgivningen är ett plus.

Vill du veta mer?

Vi ser fram mot att träffa dig för att berätta om de fina möjligheter vi har att erbjuda dig. Vill du veta mer hör av dig direkt till

Joachim Pikwer, Chefsjurist
070-950 53 34
joachim.pikwer@pontarius.com

Besök oss gärna på vår hemsida www.pontarius.se för att se vilka andra affärsområden som vi är verksamma inom, eller för att skicka in en intresseanmälan.