Legal Counsel till Mannheimer Swartling

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Med över 460 specialiserade jurister täcker vi i princip alla affärsjuridiska områden inom en mängd olika verksamheter och branscher. Våra klienter är allt från noterade börsbolag och offentliga myndigheter till gamla familjeföretag och djärva entreprenörer. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet. Mannheimer Swartling har 650 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York och Singapore.
Är du en engagerad problemlösare som vill arbeta kvalitetsmedvetet på en arbetsplats i framkant?
Mannheimer Swartling söker nu en Legal Counsel med placering i Stockholm, Göteborg eller Malmö!

Rollen som Legal Counsel

Compliance och Risk ansvarar för byråns interna arbete med etik, regelefterlevnad, riskhantering och försäkring. Avdelningen ansvarar också för byråns övergripande informationssäkerhets- och dataskyddsarbete samt utför sedvanligt bolagsjuristarbete. Vi lämnar råd till våra jurister och anställda inom områden som penningtvätt, advokatetik, dataskydd, insiderfrågor, anti-korruption och annan lagstiftning som reglerar verksamheten samt råd kring utformningen av kommersiella avtal med våra klienter rörande byråns rådgivning.

Som Legal Counsel blir du en del av vårt team på 18 personer. Din roll innebär att hantera en stor variation av juridiska frågeställningar inom området compliance och riskhantering. Utöver att lämna rådgivning till våra jurister och anställda kommer du också bistå vid utarbetandet av riktlinjer, policyer och instruktioner samt utbilda anställda i dessa frågor. Du rapporterar till General Counsel och kommer erbjudas ett omväxlande och utvecklande arbete i en professionell miljö.

Din profil

Vi söker dig som har en svensk juristexamen med 2 till 3 års erfarenhet som biträdande jurist på advokatbyrå. Du har erfarenhet av compliance, avtalsskrivning eller försäkringsfrågor. Som person är du en prestigelös lagspelare som är serviceinriktad, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar metodiskt och kvalitetsmedvetet, har god initiativförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vår filosofi

Mannheimer Swartling är en arbetsplats som uppmuntrar medarbetarna att engagera sig i att utveckla verksamheten som förändras i takt med klienternas skiftande behov och förutsättningar, något som har pågått sedan byrån bildades. Att arbeta med Mannheimer Swartling ska vara en kvalitetsstämpel. För oss har just det alltid varit en viktig målsättning och drivkraft. Vår långvariga filosofi kommer bland annat till uttryck i de tre kärnvärdena kvalitet, affärsfokus och laganda.

Genom åren har det blivit tydligt att den allra högsta kvaliteten åstadkoms tillsammans. Att våra medarbetare samarbetar och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter är själva utgångspunkten för byråns affärsmodell, Pure Lockstep. Det har i sin tur byggt en ovanligt stark företagskultur. Kulturen är en av de vanligaste förklaringarna vi får från våra medarbetare till varför de trivs på byrån och väljer att stanna.

Övrig information om tjänsten

I denna rekryteringsprocess samarbetar Mannheimer Swartling med Jurek Rekrytering & Bemanning. Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733 10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Som en del i vår rekryteringsprocess anlitar vi ToFindOut för att genomföra en bakgrundskontroll av vår slutkandidat. Särskild information om detta lämnas till kandidaten av ToFindOut innan dess att kontrollen utförs.

Lediga jobb

Jurek

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Välinge Innovation söker bolagsjurister med IP-inriktning

Höganäs
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Controller till Movestic

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Bolagsjurist till Teracom

Stockholm
|
Jurek

CellMark söker en Director of Corporate Governance and IR

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Head of Financial Crime Unit till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-05
Jurek

Abion söker erfaren Paralegal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

Stena Metall Group IT söker en gruppchef för internkontroll

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons