Jurist med finansiell inriktning till Kommuninvest

Placering

Örebro

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Välkommen till Kommuninvest, där vi kombinerar finansiell expertis med en passion för kommunal utveckling och hållbarhet. Vårt uppdrag är att bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda säkra finansieringsalternativ för kommunsektorn samtidigt som vi ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Vi är en demokratisk organisation som ägs och styrs av medlemmarna genom en ekonomisk förening. I över 35 år har vi skapat nytta för våra medlemmar. Vi växer kontinuerligt och idag samlar vi 96 procent av Sveriges kommuner och regioner.

Vi söker nu en skicklig och engagerad senior jurist med erfarenhet av finansiella regelverk som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en dynamisk och stöttande arbetsmiljö, stor möjlighet till professionell utveckling samt ett generöst förmånspaket. Vi erbjuder också en utmanande och stimulerande miljö där du kan utveckla dina färdigheter och göra en verklig skillnad för samhället. Vi strävar efter att på ett enkelt, värdeskapande och processtyrt arbetssätt fortsätta vara kommunsektorns långivare även i framtiden.

Om rollen

Din roll kommer att innehålla många olika uppgifter, från att genomföra kvalificerade rättsutredningar till att bistå med löpande juridisk vägledning i organisationen. Eftersom vår verksamhet spänner över många rättsområden är det önskvärt att du har en bred juridisk kunskap och en stark vilja till att kontinuerligt utvecklas inom din juridiska roll, som bland annat innebär att du:

  • Bistår verksamheten i juridiska frågor avseende exempelvis finansiella regelverk och allmänna bolags- och affärsjuridiska frågor
  • Bedriver utbildning och ger annat stöd till verksamheten
  • Deltar i projekt och utvecklingsarbete

Som jurist på Kommuninvest blir du en del av ett kompetent team och du rapporterar direkt till vår chefsjurist. Teamet på Juridik och Inköp växer och det kommer finnas möjligheter att påverka struktur och arbetssätt. Placeringsort är Örebro, där vi sitter centralt i trevliga lokaler, men det finns också goda möjligheter att kombinera med arbete i Stockholm eller på distans.

Om dig

Vi söker dig som är jurist och har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från företag inom finansiell sektor är meriterande och även erfarenhet från tillsynsmyndighet inom finansiell sektor eller annan verksamhet som står under motsvarande tillsyn. Kompetens inom finansiella regelverk är starkt meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du är en skicklig och mycket noggrann jurist. Du kan snabbt sätta dig in i nya områden och är lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är en god kommunikatör och har en stark vilja att ständigt uppdatera dig kring regelverksförändringar inom relevanta områden. Du har en stark samarbetsförmåga och är intresserad av att utveckla goda relationer på alla nivåer inom verksamheten.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Din ansökan består av ett CV samt personligt brev. Tillträde sker så snart som möjligt och urvalet sker löpande så ansök gärna idag, HÄR!

Som en del av rekryteringsprocessen genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Jurek

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Välinge Innovation söker bolagsjurister med IP-inriktning

Höganäs
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Controller till Movestic

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Bolagsjurist till Teracom

Stockholm
|
Jurek

CellMark söker en Director of Corporate Governance and IR

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Head of Financial Crime Unit till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-05
Jurek

Abion söker erfaren Paralegal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

Stena Metall Group IT söker en gruppchef för internkontroll

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons