If söker jurist med erfarenhet av entreprenadrätt

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Nu finns en ny chans – vill du också vara med och utveckla Ifs nya affärsjuridiska rådgivning till företagskunderna?

Är du driven, engagerad och har erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning med särskilt intresse för entreprenadrätt? Med ett kundvänligt perspektiv och intresse av att få vara med och utveckla något nytt hos en trygg arbetsgivare? I så fall hoppas vi att du vill bli en del av vårt team och söker denna tjänst!

Genom den nya försäkringsprodukten ”Juridikhjälpen” / ”Lawyer Insurance”, som lanserades i september 2022 erbjuder If sina företagskunder löpande generell rådgivning inom bl.a. allmän avtalsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt, hyresrätt och andra nyttjanderätter. Du blir vår fjärde medarbetare och inom ett par år är siktet inställt på att vi ska vara 10-15 medarbetare.

Om rollen

Som en av de första som anställs till enheten kommer du att få en unik möjlighet att vara med i uppbyggnadsskedet. Du kommer under kompetent ledning samarbeta mycket nära med övriga medarbetare inom avdelningen och även med andra enheter inom If.

Vem är du?

Vi söker dig som är prestigelös, nyfiken, kund- och lösningsorienterad. Du har ett starkt engagemang och driv och är lätt att samarbeta med. Arbetsuppgifterna och frågeställningarna kommer att variera, men denna roll är tingad för den som vill ta ett särskilt ansvar för entreprenadrättsliga frågor. Du är ansvarstagande och social och gillar att dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt och kundvänligt sätt. Rådgivningens karaktär förutsätter att du kan arbeta såväl självständigt som effektivt.

Du har en juristutbildning och minst 3-5 års erfarenhet av juridisk rådgivning, företrädesvis inom entreprenadrätt, samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Ifs värderingar.

If erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får samarbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi kommer att leverera rådgivning till företag inom många olika branscher och av olika storlekar, inom ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, men där du särskilt får fokusera på entreprenadrätt som ditt specialistområde.

Placeringsort: Ifs huvudkontor i Bergshamra, Stockholm, i fina lokaler och omgivningar.
Startdatum: januari eller februari 2023.
Sista ansökningsdag: 23 oktober 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och examensbevis. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07 alternativt rekryterande ledare, Kajsa Westerdahl på 072-351 57 87.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier.

About Us

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.
To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

Genom
Tjänst

Skierfe Advokatfirma expanderar och söker biträdande jurister

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Baker McKenzie söker jurist till gruppen Real Estate

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Infranord söker bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer, SEB LC&FI Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Biträdande jurist inom konkurrensrätt till Baker McKenzie

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist med entreprenadinriktning till Riksbyggen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Advanced Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Credit Risk Modeller till Handelsbanken

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel Energy Division to Alfa Laval

Placering
Lund
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Skandiakoncernen

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons