Compliance Officer till OKQ8 Scandinavia

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. OKQ8 vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa! Vi söker nu en Compliance Officer till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Det här är tjänsten för dig som vill arbeta i en central roll på ett bolag med stort fokus på att utveckla hållbar energiförsörjning. I denna roll får du en spännande möjlighet att vidareutveckla koncernens compliancearbete tillsammans med engagerade och modiga kollegor.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Compliance Officer arbetar du nära verksamheten för att säkerställa efterlevnad av för bolaget relevanta lagar och regelverk. Du kommer att ha ett övergripande ansvarar för compliance-området och du håller i paraplyet under vilket du arbetar med de olika delområdena tillsammans med olika delar av organisationen. Du kommer att kroka arm med flera stakeholders i organisationen och ge dem råd, stöttning och ledning inom de respektive complianceområdena. I rollen ingår att kontinuerligt se över vilka externa regler verksamheten omfattas av, sätta processer och interna styrdokument och följa upp efterlevnaden av dessa. Du kommer även att bevaka nyheter och utveckling inom aktuella områden, löpande informera och rapportera till ledningen och styrelsen samt ta fram och hålla i interna utbildningar. Du blir en del av OKQ8:s juristfunktion och rapporterar till bolagets chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har mångårig erfarenhet av att arbeta med compliance. Vi tror att du tidigare har haft rollen som Compliance Officer på bolag och att du har vana av att arbeta med regelefterlevnad inom exempelvis antikorruption, dataskydd, informationssäkerhet eller hållbarhetsfrågor. Det väsentliga är att du brinner för just regelefterlevnadsfrågor och att du har en fallenhet för samordning och struktur. För att lyckas i rollen behöver du ha viljan och förmågan att ta tag i olika frågor, arbeta ”hands on” och leda verksamheten inom complianceområdet. Du är en engagerad person som får med dig andra och du är van vid att driva och följa upp projekt. Som person är du prestigelös samtidigt som du har pondus och modet att ta ställning. Du är pragmatisk, har mycket god kommunikativ förmåga och du tycker om att samarbete med många olika människor. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en viktig roll på en arbetsplats med högt tempo och en vänlig atmosfär. Du kommer att ges goda möjligheter att sätta din prägel på verksamhetens compliancearbete. Du arbetar verksamhetsnära med många interna kontaktytor och du blir en del ett drivet, kompetent och mycket trevligt team.

Vi har riktigt bra förmåner:

• Tjänstepension och friskvårdsbidrag
• Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet
• Utbildningar via interna plattformar
• Lunchbidrag som betalas ut med lönen
• Personalrabatt på våra stationer
• Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet
• Tre extra klämdagar varje år, utöver semester
• Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar OKQ8 Scandinavia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733 109 585 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag med ca 5000 medarbetare i Sverige och Danmark. I Sverige har vi 773 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar. Sedan 2012 är OK-Q8 AB moderbolag i koncernen och verkar tillsammans med dotterbolaget Q8 Danmark A/S under namnet OKQ8 Scandinavia.

Vill du vara en del av ett företag i en föränderlig bransch som hela tiden utmanas att utvecklas? Då ska du bli en av oss!

Lediga jobb

Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

TechSverige söker arbetsrättsjurist / processjurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Sharp

Financial Services and Transaction Tax Manager to Hoist Finance

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sharp

Talent Acquisition Manager till Sharp Recruitment & Consultants

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sharp

Nordic Compliance Officer till Aon

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Erfaren dataskyddsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Dataskyddsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Jurist med finansiell inriktning till Kommuninvest

Örebro, Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Dataskyddsjurister till Apotek Hjärtat

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons