Bolagsjurist till Telia Finance

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Telia Finance är ett fristående kreditmarknadsbolag under tillsyn av Finansinspektionen som agerar finansieringsmotor åt Telia. Telia Finance är verksamt i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Detta ger oss möjligheter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansieringslösningar på kundens villkor. Vi vill helt enkelt göra det möjligt för alla Telias privat- och företagskunder att hitta precis rätt lösning som passar för såväl dagens som framtidens telekombehov. Vår affär växer ständigt och vi söker nu ytterligare en jurist till vårt team.

Är det här din nästa möjlighet?

Telia Finances juristteam består idag av fyra jurister. Vi jobbar brett med juridiska frågeställningar kopplat till Telia Finance verksamhet. Vårt arbete består i stor utsträckning av att arbeta tillsammans med andra team inom organisationen, framför allt våra sälj- och produktavdelningar. Våra jurister ingår därför i krossfunktionella team och får där möjlighet att utveckla sin förståelse för en specifik del av affären tillsammans med kollegor från andra delar av organisationen. Detta gör att vi kan jobba proaktivt. I den här rollen tror vi att du framförallt kommer att jobba med vår företagsaffär.

Vi söker nu ytterligare en jurist till vårt team. Du kommer att rapportera till mig, Anna Holm, som är Head of Legal på Telia Finance. Jag tror att du blir ditt bästa jag om du har roligt och att det bästa sättet att möta svårigheter är att vara öppen. Vårt team arbetar i den andan.

Rollen är en bred bolagsjuristtjänst, men kommer bland annat inbegripa rättsutredningar, att skriva och förhandla avtal, hålla utbildningar samt löpande rådgivning i legala frågor. frågeställningar. Typiska frågeställningar som kan förekomma är frågor om banksekretess, outsourcing, penningtvätt, konsumentkrediter, leasing och avtalstolkning.

Då Telia Finance AB är en nordisk organisation sker mycket av arbetet på engelska. Tjänsten är placerad på Telias kontor i Solna.

Är det här du?

Vi söker dig som har juristexamen från Sverige eller Finland. Vi tror att du har minst fem års arbetslivserfarenhet, gärna från advokatbyrå eller ett bolag i finansbranschen, men du kan även ha annan relevant erfarenhet, till exempel telekom eller näthandel. Har du tidigare erfarenhet av konsumentfrågor på den danska, finska eller norska marknaden eller av penningtvättsfrågor är det en fördel, men framför allt söker vi dig som vill ha kul och utvecklas tillsammans med oss.

Du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Kunskaper i det finska språket är meriterande.

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Telia Finance AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

Lediga jobb

von Feilitzen & Partners

Legal Counsel to Swedish Match

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-19
Sharp

Junior bolagsjurist till ICA Gruppen

Sista ansökningsdag 2024-03-16
von Feilitzen & Partners

PwC Sverige söker senior IT-jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-14
Jurek

Legal Counsel till Mannheimer Swartling

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-13
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-12
Jurek

Mer söker bolagsjurist

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-09
Kanter

Biträdande jurist inom arbetsrätt/tvistlösning

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-08
Jurek

Privacy Officer till Stena Metall

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-03-08
Jurek

VD till världsledande svenskt fintech bolag

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-08
Jurek

Bolagsjurist till Almi

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-07

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons