Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du arbeta på ett tillväxtbolag inom bioenergi? Vill du bidra till att nå klimatmålen? Vill du arbeta nära affären? Då är kanske den här rollen något för dig.

RenFuel är ett svenskt innovationsföretag inom bioenergi med dedikerade forskare, medarbetare och ägare som med ett gediget kunnande om skogsindustri och grön kemi drivs av tanken att ersätta ändliga fossila drivmedel med hållbar bio-bensin och bio-diesel samt fossil plast med biobaserade plaster. RenFuel har patenterat en metod för att förädla lignin från en restprodukt från massaindustrin till förnybar bioolja. Att minska användningen av fossil olja bidrar till att nå klimatmålen.

Nu söker vi en konsult för ett interimsuppdrag.

Vad kan vi erbjuda dig?

RenFuel är ett spännande innovationsföretag med stark tillväxt. Vi drivs av att vilja förändra den traditionella fossila bränsleanvändningen till mer hållbar bio-bensin och bio-diesel. Vi som arbetar här vill hjälpa till att bidra till att nå de uppsatta klimatmålen genom vår affär och arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vem söker vi?

Då vi är inne i en spännande tillväxtfas har vi löpande behov av affärsjuridiskt stöd, framför allt inom kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt och bolagsrätt. Vi söker dig som vill arbeta i ett sammanhang som fokuserar på miljö, teknik, innovation och klimatsmarta lösningar. Du kommer att få arbeta nära affären och våra andra verksamheter och rapportera till COO som även är European Patent Attorney. Vi ser dig som ”spindeln i nätet” för att hantera och koordinera de juridiska frågor som uppkommer i verksamheten.

Vilka erfarenheter måste du ha?

Du är en erfaren jurist, gärna med bakgrund från bolag, och förstår vikten av att snabbt komma in i verksamheten, att arbeta proaktivt och lösningsorienterat med fokus på affären. Du är en van förhandlare och tycker att det är roligt med bredden och variationen på frågor som en bolagsjurist hanterar.

Interimsuppdrag

Uppdraget är på deltid, till en början, och stäcker sig från senare delen av augusti och ca 6 månader framåt. Det finns möjlighet till förlängning och kanske även fast anställning på RenFuel.

Frågor och ansökan

I denna tillsättning samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på tel. 070-241 22 27 eller på tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se eller Mikaela Wishnivetski på tel. 076-898 68 38 eller på mikaela.wishnivetski@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Genom
Tjänst

Bolagsjurist? Nobina söker affärsmässig hybrid mellan affär och compliance  

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel to Dometic Group

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Head of Legal till PodX Group

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

SCA söker bolagsjurist

Placering
Sundsvall
Genom
Tjänst

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer till Sergel

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Skattekonsult till Advice

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Dina Försäkringar söker skadejurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons