Bolagsjurist med fokus på entreprenadrätt till K-Fastigheter

Placering

Malmö

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. K-Fastigheter erbjuder omkring 3 700 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

K-Fastkoncernen (K-Fastigheter och K-Prefab) expanderar och söker nu en jurist med fokus på entreprenadsrätt som vill vara med och forma vår juristfunktion.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom ett spännande jobb och trevliga kollegor erbjuder vi dig en omtänksam och engagerad arbetsplats där enkelhet och korta beslutsvägar råder. Balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra, mår vi bra.

Vad ingår i rollen?

I rollen som bolagsjurist kommer du att arbeta nära och stötta koncernens olika verksamheter. Det innebär bl.a. att medverka vid förhandlingar, arbeta med att upprätta och granska entreprenad- och andra avtal från kunder och leverantörer. Vidare kommer du ansvara för eventuella entreprenadtvister som kan uppkomma samt hantera externa juridiska rådgivare. I rollen kommer det även krävas att du håller dig uppdaterad om relevanta ändringar av lagar, praxis och branschvillkor som berör koncernen samt ansvara för internutbildningar. Du kommer att rapportera till chefsjuristen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en svensk juristexamen samt minst tre års relevant erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt på bolag eller byrå. Du ska vara väl bevandrad i AB 04, ABT 06, ABM 07 och ABK 09 samt ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av, eller intresse för, exempelvis fastighetsbildning, plan- och byggärenden eller hyresrätt, då det finns möjlighet att påverka tjänstens innehåll och att arbeta med fler områden än entreprenadrätt. Eftersom vi har verksamhet i Danmark är det också ett plus om du har viss kännedom om dansk rätt och kan förstå danska.

För att trivas i rollen är det viktig att du är bekväm med K-Fastigheters värdeord: långsiktig, nytänkande och omtänksam. Vi tror att du uppskattar att arbeta proaktivt och strukturerat. Vi tror även att du trivs med att arbeta på ett affärsdrivet och lösningsorienterat sätt, samtidigt som du strävar efter effektivitet och noggrannhet i det du gör.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Victor Ögren på 073-373 31 43, victor.ogren@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 073-399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons