Biträdande jurist till Lebenberg Advokatbyrå

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Lebenberg Advokatbyrå har funnits sedan 80-talet och är inriktad på svensk och internationell familjerätt. Lebenberg Advokatbyrå har idag elva anställda, varav nio är jurister och tre ingår i den administrativa funktionen. Verksamheten bedrivs på Grev Turegatan 44 i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Lebenberg Advokatbyrå är en fullservice nischbyrå inom den svenska och internationella familjerätten. Vi söker nu en biträdande jurist som vill bli en del av vårt kompetenta och engagerade team. Dina arbetsuppgifter är främst uppdrag inom arvsrätt och ekonomisk familjerätt, vilket även inkluderar internationella ärenden.

Du kommer till exempel att få arbeta medbodelningar, boutredningar, partsombud vid domstolstvister rörande till exempel klander av testamenten och uppdrag som boutredningsman och bodelningsförrättare.

Vem är du?

Du har juristexamen och har två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från annan advokatbyrå eller så har du nyligen avslutat din notarietjänstgöring. Du har ett genuint intresse av relevanta rättsområden.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt men uppskattar också att vara en del av ett större team. Vidare är du initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är ambitiös, resultat- och affärsfokuserad.

För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och goda betyg och referenser

Vad vi erbjuder

Lebenberg Advokatbyrås ledord är specialistkompetens, samarbete, och professionalitet.

Professionalismen på byrån är hög och vi ställer höga krav på alla anställda såväl vad gäller kunskap, engagemang som lojalitet och pålitlighet. Samtidigt vill vi erbjuda alla anställda, långsiktighet, solidaritet och en utveckling inom arbetslivet inklusive balans med livet i övrigt.

I denna rekrytering samarbetar Lebenberg Advokatbyrå med Jurek Law. Vi intervjuar löpande, så sök gärna tjänsten snarast. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulriikka Järnefelt, telefon 0766 33 14 40.

Lediga jobb

Sharp

Legal Counsel to Areim

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-25
Jurek

Stillfront söker bolagsjurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-25

Senior Legal Counsel to Perstorp Group

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Legal Counsel till Internationella Engelska Skolan

Danderyd
|
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Vi söker bolagsjurist till Sveafastigheter

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Compliance Officer till Coeli

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-12
Jurek

Säkerhetschef till Unionen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-10
Jurek

Compliance Officer till VIEW Group, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-08

Legal Counsel till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-05-03
Jurek

Ombudsmän till Sveriges Ingenjörer

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-29

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons