Biträdande jurist inom arbetsrätt/tvistlösning

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

På KANTER arbetar vi med högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Ett av de specialistområden där vi har särskild kompetens är arbetsrätt. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, god kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi rekryterar långsiktigt och bevisar dagligen att det är möjligt att kombinera en utvecklande och spännande karriär på advokatbyrå med en hållbar arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

Vi erbjuder

Vi är övertygade om att mindre och mer initierade team ger bättre resultat för våra klienter – och du förväntas därmed ta ett stort ansvar med mycket klientkontakt från start. Vi är en platt organisation där alla medarbetare ges insyn i verksamheten och kan få egna ansvarsområden. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du ett utvecklande arbete i en stimulerande arbetsmiljö.
Våra arbetsrättsadvokater är topprankade och du kommer att få stimulerande arbetsuppgifter inom ramen för i första hand såväl tvister som löpande arbetsrättslig rådgivning åt våra klienter. Du kommer även att erbjudas möjlighet att arbeta inom vår tvistlösningsgrupp.

Vi söker

Vår arbetsrättsavdelning behöver påfyllning och vi söker därför en biträdande jurist. Du bör ha intresse av arbetsrätt och ha något/några års erfarenhet från advokatbyrå eller organisationerna på arbetsmarknaden. Du bör vidare vara intresserad av att arbeta med tvistehantering i såväl arbetsrättstvister som i andra tvister. Du får gärna vara notariemeriterad.
Vi vill att du som söker har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och kultur. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket stimulerande karriär.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) här senast den 8 mars 2024. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information angående tjänsten vänligen kontakta Erik Danhard, 0766 45 13 06 eller e-post: danhard@kntr.se eller Andrea Christensson, 0725 00 15 91 eller e-post: christensson@kntr.se.

Lediga jobb

Sharp

Compliance Manager till SaaS-bolag

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-29
Sharp

Compliance Officer till Kredinor

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-28
Sharp

Head of Compliance till Didner & Gerge Fonder

Stockholm och Uppsala
|
Sista ansökningsdag 2024-03-28
Jurek

PostNord söker bolagsjurist med inriktning bolagsrätt och M&A

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-03-27
Jurek

Ström växer och söker jurister

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-22
Jurek

Legal and Compliance Officer till Business Sweden

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-21
von Feilitzen & Partners

Legal Counsel to Swedish Match

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-19
Sharp

Junior bolagsjurist till ICA Gruppen

Sista ansökningsdag 2024-03-16
von Feilitzen & Partners

PwC Sverige söker senior IT-jurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-14
Jurek

Legal Counsel till Mannheimer Swartling

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-03-13

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons