Advokater till Eriksson & Bengtsson

Placering

Kungsbacka

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Trivs du med att arbeta självständigt med eget ansvar samtidigt som du vill vara en del i ett team? Vill du ta del av fördelarna hos en storbyrå och samtidigt verka i den mindre byråns anda? Drivs du av både det affärsmässiga och medmänskliga? Då ger Eriksson & Bengtsson dig möjligheten att bli en del i deras team, med siktet inställt på stora möjligheter till delägarskap.

Eriksson & Bengtsson är en väletablerad och personlig advokatbyrå med lokala kontor i Borås, Skövde, Lidköping, Alingsås, Göteborg och Kungsbacka. Nu söker byrån två advokater för arbete på kontoren i Kungsbacka och Göteborg.

Eriksson & Bengtsson är en fullservicebyrå med fokus på allmän affärsjuridik och obestånd. Byrån hanterar även brottmål och familjerätt. För att passa in hos oss ska du vara en advokat med intresse och förståelse inte bara för juridiken utan även för affären och människorna. För rätt person finns möjlighet att få växa in i en stabil verksamhet och på sikt bli konkursförvaltare och/eller en del av delägarkretsen.

Arbetsbeskrivning:

Som advokat kommer du arbeta med kvalificerad juridisk rådgivning inom byråns olika specialområden. Fokus ligger med fördel på obeståndsrätt, men möjlighet finns även att arbeta brett inom byråns övriga rättsområden. Du har stor möjlighet att forma din egen roll som advokat. Du hanterar dina ärenden självständigt, även om möjlighet finns att ta hjälp av kollegorna.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet som advokat. Vi ser gärna att du har arbetat med affärsjuridik och med fördel inom obeståndsrätt. I sådant fall är det meriterande om du redan idag är konkursförvaltare. Du kan även vara skicklig inom något annat av byråns rättsområden. Det är en stor fördel om du har en egen klientstock.

Vi tror att du är prestigelös och nyfiken med en god förmåga att samarbeta samtidigt som du kan driva egna ärenden. I ditt arbete kan du se såväl detaljerna som helheten och du är van att prioritera. Ett personligt ansvarstagande värdesätts högt. Självklart trivs du i rådgivarrollen och du gillar att nätverka med det lokala näringslivet och bygga upp klientkontakter. I din advokatroll har du hög integritet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du erbjuds:

Som en del av Eriksson & Bengtsson kommer du att bli en del av en platt organisation med kollegial kultur där man frikostigt delar med sig av kunskap och stöd sinsemellan. Eriksson & Bengtsson är en advokatbyrå som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar med en personlig och professionell utveckling. Hos oss kommer du löpande att få utbilda och utveckla dig inom dina expertområden. Vi sitter i fina moderna lokaler i de orter vi finns representerade. Du kommer att tillhöra Kungsbackakontoret, men också arbeta en del från Göteborg. Vid behov förekommer resor även till de andra kontoren.

Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Placering: Kungsbacka

Läs gärna mer om oss på www.erobe.se

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eriksson & Bengtsson Advokatbyrå med Jurek. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före ev. angivet datum. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 eller via mail: maria.bouvin@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 eller via mail: maria.bouvin@jurek.se

Genom
Tjänst

Legal Counsel to Dometic Group

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Head of Legal till PodX Group

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

SCA söker bolagsjurist

Placering
Sundsvall
Genom
Tjänst

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer till Sergel

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Skattekonsult till Advice

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Dina Försäkringar söker skadejurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Bolagsjurist till Gjensidige

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons