Abion söker erfaren Paralegal

Placering

Malmö

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Har du lång erfarenhet av immaterialrätt och söker en dynamisk arbetsmiljö? Är du redo att utmana branschens normer och spela en aktiv roll i vår framgångsresa? Hos Abion blir du en del av en snabbfotad och händelserik atmosfär. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och letar efter en ny kollega som vill växa med oss!

Om tjänsten

I denna roll kommer du att hantera en kombination av administrativa och juridiska uppgifter inom immaterialrätt.

Korrespondens med kunder, lokala ombud och varumärkesmyndigheter. Förbereda och lämna in juridiska dokument och inlagor. Sammanställa och undersöka fakta, förbereda utkast och rapporter. Förbereda kostnadsuppskattningar. Förbereda och översätta klassförteckningar och skicka in varumärkesansökningar. Administrera, hantera och förnya varumärkes-/designregistreringar samt arbeta med varumärkesbevakning (inklusive granskning).

Organisera, upprätthålla och övervaka interna och externa deadlines gällande kunders immateriella rättigheter. Kontinuerligt spara korrespondens och ärenderelaterat material i bolagets interna ärendehanteringssystem.

Förbereda fakturor och säkerställa noggrannhet och efterlevnad av klientfaktureringsriktlinjer.

Delta i fysiska och virtuella möten med potentiella och befintliga kunder, ofta i samarbete med bolaget jurister och andra avdelningar. Möten kan äga rum på annan geografisk plats och kan innebära resor och övernattning.

Hjälpa till att granska avtal och juridiska dokument. Genomföra due diligence till stöd för olika juridiska transaktioner.

Bidra till utveckling av arbetsrutiner i samarbete med Head of Brand Operations Specialists.

Vem är du?

Vi söker dig som har en paralegalutbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom immaterialrätt. Vi ser gärna att du har arbetat i en likande roll, antigen på advokatbyrå, IP-byrå eller bolag. Du är strukturerad, detaljorienterad, samarbetsvillig och har ett resultatdrivet tankesätt. Vidare behöver du kunna arbeta självständigt och kan hantera flera uppgifter parallellt, ibland med korta deadlines. Du har god kommunikationsförmåga, är förtroendeingivande och kan skapa goda relationer både internt och externt. Svenska och engelska behärskar du flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds

Hos oss får du vara del av en global organisation där du får en avgörande roll i att driva våra tillväxt- och expansionsinitiativ över världen. Du får vara en del av en snabbfotad och dynamisk miljö där du får vara med i vår tillväxtresa.

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Abion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på ida.odelius@jurek.se eller Anna Kärrborn på anna.karrborn@jurek.se.

Om Abion

Abion erbjuder engagemang utöver det vanliga! Vi stärker ditt företag genom att erbjuda helhetslösningar inom varumärkesskydd och webbsäkerhet. Vi skyddar ditt varumärke och dina immateriella tillgångar.

Lediga jobb

Jurek

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Välinge Innovation söker bolagsjurister med IP-inriktning

Höganäs
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Controller till Movestic

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Jurek

Bolagsjurist till Teracom

Stockholm
|
Jurek

CellMark söker en Director of Corporate Governance and IR

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-07-12
Sharp

Head of Financial Crime Unit till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-07-05
Jurek

Abion söker erfaren Paralegal

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

Stena Metall Group IT söker en gruppchef för internkontroll

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons