Per Magnusson, grundare och senior partner, Magnusson International, flankerad av Ewa Ihrman, som nu tar över som vd för advokatbyrån.
Juridik

Ny vd för Magnusson Sverige

Ewa Ihrman återvänder till Magnusson efter sex år och tillträder som vd hos Magnusson Sverige.

Uppdaterad 2017-09-21
Publicerad 2017-09-21

Ewa Ihrman återvänder till Magnusson efter sex år där hon tidigare arbetade som CFO. Nu tar hon rollen som vd för Magnusson Sverige.

Närmast kommer hon från kommunikationsbyrån A Sorl Beneth (AWB) som hon lämnar efter drygt sex år. På AWB Har Ewa Ihrman haft ansvaret för ekonomifunktionen som CFO och haft en nyckelposition i kommunikationsbyråns utveckling de senaste åren. Ewa har också varit styrelseledamot samt delägare i bolaget. Hon har även varit med och etablerat trafikskolan My Driving Academy.

– Vi är oerhört glada att få välkomna Ewa till oss. Ewa har tidigare arbetat på Magnusson och var då en mycket värdefull kollega och bra förebild. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och tänka nytt. rekryteringen av Ewa är en viktig pusselbit i detta arbete och våra planer framåt. Genom Ewas erfarenhet från olika branscher i kombination med förståelsen för vår verksamhet kommer hon i sin nya roll kunna bidra till ökat värde för såväl byråns befintliga som nya klienter, säger advokat Per Magnusson, grundare och Senior Partner, Magnusson International.

I och med tillträdet som ny vd hos Magnusson Sverige blir Ewa en av få vd:ar inom advokatvärlden utan en advokattitel.

– Jag älskar utmaningen och känner mig både hedrad och entusiastisk över förtroendet att utses till vd för Magnusson Sverige. Det är nytänkande, modigt och nyfiket, något som präglar Magnusson i sin helhet. En klar fördel är att jag väl känner till verksamheten sen tidigare och har har på håll följt Magnussons resa och har stor respekt för den utveckling byrån har haft. Vi delar samma höga ambitioner för hantverket och målsättningen att aldrig stå still utan hela tiden utvecklas och förbättras. Mitt mål är att säkerställa att vi hela tiden utmanar oss själva, växer med kvalitet och ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas i en dynamisk och öppen miljö, säger Ewa Ihrman.

Platsannonser