Annons

Annons

Ny styrelse i Kungsleden

Ulf Nilsson, tidigare partner på EY, och Jonas Bjuggren, förvaltningsdirektör på Akademiska Hus, föreslås till nya styrelseledamöter i fastighetsbolaget.

Kungsledens valberedning föreslår inför årsstämman 2018 att Ulf Nilsson och Jonas Bjuggren väljs till nya styrelseledamöter. Valberedningen föreslår därutöver omval av de nuvarande ledamöterna Charlotte Axelsson, Ingalill Berglund, Liselotte Hjorth och Charlotta Wikström. Vidare föreslås att Charlotte Axelsson väljs till styrelsens ordförande.

Göran Larsson, Kia Orback Pettersson och Joachim Gahm har undanbett sig omval.

Ulf Nilsson har över 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han är jurist och har tidigare varit partner på Ernst & Young och har arbetat i bland annat Handelsbanken, ABB Financial Services och var vd för Savills Sweden och D. Carnegie & Co. Ulf Nilsson är styrelseledamot i Amasten och ledamot i överstyrelsen för Stockholms Brandkontor.

Annons

Annons

Jonas Bjuggren har över 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han är civilingenjör och har tidigare haft olika befattningar på Vasakronan, senast som regionchef, och har tidigare arbetat på AP Fastigheter, Skanska och Sweco. Jonas Bjuggren är idag förvaltningsdirektör på Akademiska Hus. Han har inga övriga styrelseuppdrag.

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons