Ny delägare på Törngren Magnell

Kristoffer Stråth lämnar Mannheimer Swartlings tvistelösningsgrupp.

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2014-09-11

Kristoffer Stråth väljer att lämna Mannheimer Swartlings tvistelösningsgrupp och stärker istället tvistelösningsgruppen hos Törngren Magnell.

– Vi är mycket nöjda med att Kristoffer Stråth valt att inträda som delägare i byrån. Under det senaste året har vår tvistelösningsgrupp erfarit en ökad efterfrågan från både nya och gamla klienter. Med sin kompetens och erfarenhet utgör Kristoffer Stråth en välkommen förstärk-ning av gruppen, säger Viktor Magnell.

På Mannheimer Swartling har Kristoffer Stråth agerat som ombud i såväl svenska som internationella skiljeförfaranden samt i domstolsprocesser. Han var till exempel en del av det team som bistod Riksgälden i de tvister som uppkom efter övertagandet av Carnegie Investment Bank år 2008.

– Jag är oerhört glad över att ha fått denna möjlighet att vara med om att bygga vidare på en redan framgångsrik verksamhet hos Törngren Magnell. Det ska bli fantastiskt spännande att få vara med och ytterligare utveckla byråns erbjudande inom tvistelösningsområdet, säger Kristoffer Stråth.

Under ett av sina sex år på Mannheimer Swartling var Kristoffer Stråth utlånad till Slaughter and May i London. Dessförinnan satt han ting under två år och arbetade som biträdande jurist på Linklaters under ett år.

Platsannonser