Novare Pay Consulting blir en del av Allshares

Taggar i artikeln

Novare Pay
Novare Pay aktieägardirektivetNovare Pay aktieägardirektivet
Erika Andersson, vd, Novare Pay Consulting.
Publicerad
Uppdaterad

Den Londonbaserade private equity-fonden Bregal Milestone tillkännager idag förvärvet av Novare Pay Consulting, svensk rådgivare inom ersättningar och incitamentsprogram.

Realtid.se

I samband med förvärvet kommer Novare Pay Consulting att bli en del av Allshares, en plattform med experttjänster och digitala produkter inom ersättningsområdet. Bregal Milstone tillkännager även att Michael Ingelög utses till styrelseordförande för Allshares. Det framgår av ett pressmeddelande.

Novare Pay Consulting har sitt ursprung i Novaregruppen som startades av Wallenbergsfärens Investor och Fredrik Hillelson.

– Under åren har vi byggt upp en mycket solid kundbas och ett starkt expertteam i frågor om löner och incitamentsprogram. Genom att bli en del av Allshares kommer vi tillsammans att kunna erbjuda banbrytande produkter och tjänster i hela Europa som kan ändra spelplanen när det gäller tjänster inom ersättningsområdet, säger Erika Andersson, vd för Novare Pay Consulting i en skriftlig kommentar.

Annons

Genom förvärvet av Novare Pay Consulting är Bregal Milestones mål att Allshares ska bli det främsta bolaget inom ersättningsrådgivning, incitamentsprogram och administration i hela Europa.

Villkoren för transaktionen är sedvanliga och har inte offentliggjorts.

Annons