Annons

Annons

Mårten Wahlström blir vd på Timecut

Mediebyrån ​Timecut rekryterar Mårten Wahlström som ny vd på bolaget. Mårten Wahlström kommer närmast från Svensk Fastighetsförmedling där han varit CIO.

Mårten Wahlström blir i september vd för mediebyrån Timecut. Han tar över efter Leif Andersson, som har suttit på vd-posten i fem år. Leif Andersson kommer fortsätta inom bolaget och istället ha mer fokus på försäljning och kundrelationer.

– Utvecklingen som Timecut går igenom just nu passar mig som handen i handsken, säger Mårten Wahlström, i ett pressmeddelande.

Mårten Wahlström, som i grunden är teknolog, har ett gediget förflutet inom medievärlden. Genom åren har han haft roller som analytiker, CIO, medierådgivare och IT-direktör på mediebyråer som Mediabroker, Mediacom och Reklambyrån Grey, och suttit i styrelsen för bland annat Hemnet. Sedan 2005 har han varit CIO och affärsutvecklare på Svensk Fastighetsförmedling där han genomfört en omfattande digitalisering och omstrukturering av hela företaget.

– När vi förstod att Mårten hade avslutat sin tjänst på Svensk Fastighetsförmedling var vi snabba med att lyckas värva honom, säger nuvarande vd Leif Andersson.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons