Malin Svanberg rekryteras från Wolters Kluwer till Björn Lundén

Malin Svanberg ny Country Manager för Wolters Kluwer TAA Sweden.Malin Svanberg ny Country Manager för Wolters Kluwer TAA Sweden.
Malin Svanberg, ny CCO hos Björn Lundén.
Publicerad
Uppdaterad

Marknadsföringsexperten Malin Svanberg går från Wolters Kluwer till kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén där hon nu blir CCO, Chief Commercial Officer.

Annelie Sandström

Malin Svanberg kommer närmast från jobbet som Country Manager på Wolters Kluwer som hon haft sedan början av 2021, innan dess var hon företagets försäljningschef under många år.

Rekryteringen av Malin Svanberg är en viktig pusselbit i den nya, internationella organisation som nu tar form för bolaget. Björn Lundén köpte nyligen det nederländska affärssystemet King Software av en fond som tillhör Björn Lundéns egen huvudägare Main Capital.

– De som känner mig vet att jag gillar förändringar och triggas av utmaningar. Jag ser fram emot att vara med i en ny fas, kunna göra skillnad och bidra med min erfarenhet från redovisningsbranschen. Och inte minst att ta upp kampen med Fortnox, säger Malin Svanberg i ett pressmeddelande.

Annons

– Det känns fantastiskt bra att vi får med oss Malin Svanberg på vår fortsatta tillväxtresa. Med sin erfarenhet och sitt driv kan Malin bidra till att vi får maximal utväxling på våra genomförda och framtida förvärv, kommenterar Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Annons