Juridik

Magnusson tappar Warszawa-kontoret

Advokatbyrån Magnussons Warszawa-kontor lämnar Magnusson International för att fortsätta verksamheten som en oberoende advokatbyrå från och med den 1 januari 2020. 

Uppdaterad 2019-10-21
Publicerad 2019-10-21

Magnussons Warszawa-kontoret startade sin verksamhet 2001 och har idag ett 50-tal medarbetare. Kontoret kommer nu att fortsätta sin verksamhet i egen regi. 

– Vi har varit med som en av grundarna av Magnusson och aktivt deltagit i dess utveckling. Med den erfarenheten och kunskapen har vi nu beslutat att lämna Magnusson International och fortsätta under ett nytt varumärke. Därigenom öppnar vi nu ett nytt kapitel för vår verksamhet. Vi är övertygade om att vårt beslut att fortsätta som en helt oberoende byrå kommer frigöra vår potential och öppna upp för nya internationella samarbeten och möjligheter, säger Artur Swirtun, svensk advokat och delägare på Magnusson Warsaw i ett pressmeddelande.

– Att vi nu lanserar vårt eget varumärke är ett sätt för oss att möjliggöra en utveckling av byrån och vara ett självklart val i CEE (Central and Eastern Europe) för våra skandinaviska klienter, säger Agnieszka Pytlas, Managing Partner på Magnusson Warsaw, i pressmeddelandet.

 

Platsannonser