Försäkring

Länsförsäkringar Södermanlands vd går i pension

Anna-Greta Lundh, som varit vd för Länsförsäkringar Södermanland sedan år 2000, kommer att avsluta sin anställning nästa sommar för att gå i pension. 

Publicerad 2019-09-04

– Det har inte varit ett lätt beslut att bestämma sig för att sluta arbeta. Jag kommer sakna mitt arbete i Länsförsäkringar Södermanland, men det är dags för någon annan att ta över efter mig, säger Anna-Greta Lundh enligt ett pressmeddelande. 

När Lundh tillträdde var hon Länsförsäkringsgruppens första kvinnliga vd. Hon har ett flertal engagemang i Länsförsäkringsgruppen, bland annat som ledamot i Länsförsäkringar Banks styrelse och i Länsförsäkringsgruppens valberedning. Hon kommer att avsluta de engagemang hon har inom gruppen när hon slutar sin anställning. 

– Anna-Greta har lett bolaget på ett utomordentligt sätt under alla år hon varit vd. Hon har betytt och betyder mycket för hela Länsförsäkringsgruppen, så hon kommer att bli saknad inte bara av oss i Länsförsäkringar Södermanland, utan av många i hela gruppen, säger Caesar Åfors, styrelseordförande i Länsförsäkringar Södermanland.

Processen att hitta hennes efterträdare påbörjas omgående. 

 

Platsannonser