Nytt jobb

Koncernledningen i Wallenstam växer

Patrik Persson intar en plats i Wallenstams koncernledningen som teknisk direktör. Patrik Persson arbetar idag som koncernövergripande installations- och byggstrateg och har arbetat på Wallenstam i 14 år.

Uppdaterad 2018-06-14
Publicerad 2018-06-14

Patrik Persson anställdes på Wallenstam som driftoptimerare. Sedan dess har han haft flera olika ledande roller i bolaget, bl a som driftchef och teknisk chef.

Som teknisk direktör kommer Patrik att leda bolagets utveckling inom bygg- och installationsteknik. Han kommer att ansvara för att samordna bygg- och installationsbeskrivningar för nyproduktion av hyresrätter med målsättning att minska produktionskostnader till bibehållen kvalitet. Rollen kommer också omfatta att driva arbetet med effektivisering av driftskostnaderna inom koncernens fastighetsbestånd.

– Jag är väldigt glad att Patrik tar sig an denna nya roll som blir en viktig nyckel för oss i arbetet för att minska produktionskostnaderna utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav, säger Hans Wallenstam vd Wallenstam, i ett pressmeddelande.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in