Klas Balkow avgår som vd för Axfood

Taggar i artikeln

Axfood
Klas Balkow. Foto: Jonathan Näckstrand
Publicerad
Uppdaterad

Klas Balkow väljer att avrunda sin operativa karriär och har idag kommit överens med Axfoods styrelse om att lämna rollen som vd och koncernchef för Axfood senast vid utgången av 2024, varefter han kommer att finnas tillgänglig som strategisk rådgivare. Styrelsen inleder nu rekryteringen av en ny vd.

Realtid.se

Klas Balkow tillträdde som vd och koncernchef för Axfood 2017.

– Efter sju fantastiska år på Axfood och totalt 17 år som börs-vd har jag bestämt mig för att avrunda min operativa karriär och få mer tid för familj och annat i livet. Jag har stort engagemang för Axfoods utveckling och det kommer jag fortsätta ha. Vi har ett spännande år framför oss, med många saker på agendan för att fortsätta stärka vårt kunderbjudande om prisvärd, bra och hållbar mat för alla, säger Axfoods vd och koncernchef Klas Balkow i en skriftlig kommentar.

Annons