Nytt jobb

Prime expanderar sitt erbjudande inom finansiell kommunikation  

Prime Weber Shandwick rekryterar tre nya specialister för att svara upp mot ökad efterfrågan.

Publicerad 2021-04-21

Ingrid Christensson, Rasmus Karlgren och Chana Svensson kliver in som seniorkonsulter  inom IR och finansiell kommunikation. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ingrid Christensson har haft ledande positioner inom kommunikation på MTG, Ericsson och  Jernhusen, och kommer närmast från Oxenstierna & Partners där hon var seniorkonsult inom IR och finansiell kommunikation. 

Rasmus Karlgren har tidigare arbetat som rådgivare till ett flertal svenska och internationella teknikbolag, bland annat svenskgrundade Qlik, och kommer senast från healthtechföretaget Brighter där han ansvarade för kommunikation och IR.  

Chana Svensson är affärsutvecklingskonsult och rådgivare inom kapitalanskaffning. Chana kommer närmast från egen rådgivningsverksamhet och har en bakgrund som jurist och entreprenör inom tekniksektorn. 

Primes finansiella kommunikationsteam har bara de senaste tre åren arbetat med ett 30-tal  företagsaffärer och uppdrag. I och med rekryteringarna förstärks erbjudandet ytterligare.  

Primes finansiella kommunikationsteam ger strategisk rådgivning och support vid  transaktioner, investeringar i politiskt reglerade miljöer, kapitalanskaffning och rapportering. 

 

Platsannonser

Logga in