Kristina Einarsson, ny managing partner på Setterwalls
Kristina Einarsson, ny managing partner på Setterwalls
Nytt jobb

Ny managing partner på Setterwalls

Rockad i toppen av byrån. "Ska bli fantastiskt roligt".

Uppdaterad 2016-02-29
Publicerad 2016-02-29

Advokatbyrån Setterwalls genomför en del förändringar i toppen av bolaget då Kristina Einarsson tar över rollen managing partner efter Åsa Erlandsson, som istället återgår till att arbeta som partner på heltid inom arbetsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kristina Einarsson, som har varit på Setterwalls sedan 1996, kommenterar sitt nya uppdrag:

– Det säger rätt mycket (att ha varit på byrån i snart 20 år, reds. anm.). Setterwalls är en byrå i ständig förändring, det är därför det är så roligt att vara här. Det finns en öppenhet, ett mod och ett engagemang här som är rätt unik, där nya initiativ och idéer välkomnas hos alla våra medarbetare och som jag tror våra klienter känner av. Vi ”vill mer” och den inställningen tror jag är sund. Med detta kommer drivkraften att ständigt utvecklas och förbättras, både som individ och som byrå. Det ska bli fantastiskt roligt att som managing partner få möjligheten att fortsätta uppmuntra energin, säger hon.

Även Kristina Einarssons företrädare, Åsa Erlandsson, har arbetat på Setterwalls under en lång tid, närmare bestämt sedan 1998 - och hon håller med sin efterträdare om den goda stämningen som råder på byrån.

– Alla Setterwallare är ju våra ”USPar”. Att vara managing partner för ett sådant gäng har varit en gåva! Vi är ett starkt sammansvetsat team, vi bryr oss och vi vill förstås att det arbetssättet ska återspeglas när vi arbetar med våra klienter, säger Åsa Erlandsson.

Kristina Einarsson arbetar huvudsakligen med bolagsfrågor, företagsförvärv och finansieringar.

Platsannonser

Logga in