Daniel Daboczy Technicorum
Daniel Daboczy, vd, Technicorum. Foto: Technicorum
Fintech

Daniel Daboczy ny vd för Singapore-baserade Technicorum och Kingswap

Grundaren och tidigare vd för Fundedbyme Daniel Daboczy ger sig in i den decentraliserade finansvärlden som ny vd för Technicorum och Ethereum-projektet KingSwap.

 

Uppdaterad 2021-02-17
Publicerad 2021-02-17

Daniel Daboczy, grundare och tidigare vd för Fundedbyme, har utsetts till vd för Singapore-baserade Technicorum Holdings, bolaget bakom decentralised finance, Defi-projektet Kingswap. Det framgår av ett pressmeddelande. Daboczys uppdrag är att leda Technicorums expansion till flera vertikaler och flera marknader i Europa.

– Jag ser fram emot att leda KingSwap och Technicorum genom vad som borde vara ett spännande expansionsår i nya områden över både DeFi-området och världen, särskilt i Europa. Den här branschen mognar och förväntas växa exponentiellt och jag ser fram emot att återigen leda ett företag som har ambitionen att bli branschledare och en riktig game changer, säger Daniel Daboczy i en presskommentar.

– KingSwaps innovation inom DeFi representerar det som har varit den ultimata drömmen om ekonomisk decentralisering sedan konceptets tidigaste dagar. Under de senaste tio åren inom fintech-fältet satte vi oss för att förbättra finansvärlden och stärka folkmassorna. Nu med Technicorum ser jag fram emot att arbeta med sann decentralisering på global nivå.

KingSwap grundades av kryptoexperten Dr. Anish Mohammed, riskkapitalisten Dr. Giampaolo Parigi (PhD); Professor Alex Nascimento (MBA), Faculty och medgrundare Blockchain vid UCLA; Michael Terpin, grundare och vd för Transform Group samt medgrundare av BitAngels; Lionel Iruk, Esq.(J.D), Dr. Robert Choi (PhD), Frank D. (MBA) och Malcolm Tan (LLM).

Det var i november som Daboczy meddelade att han skulle sluta som vd för Fundedbyme be som enligt honom "kräver en annan typ av vd kommande tio åren."

Platsannonser

Logga in