Juridik

Hon är Advokaternas advokat

Agnes Hammarstrand som är delägare på Delphi har röstats fram till Advokaternas advokat – för andra året i rad.

Uppdaterad 2019-11-13
Publicerad 2019-11-13
Agnes Hammarstrand. Foto: Advokatfirman Delphi.
Agnes Hammarstrand.

När advokaterna och juristerna får välja vem de skulle anlita om de behöver en affärsjurist – alla kategorier – faller valet på Agnes Hammarstrand. 

Hon är verksam vid den affärsjuridiska advokatbyrån Delphi där hon leder verksamhetsgruppen som är inriktad mot tech och IP i Göteborg. Hennes specialistkompetens omfattar dataskydd/GDPR, e-handel, konsumenträtt, marknadsrätt, IoT och molntjänster. 

– Det känns lite overkligt, men väldigt kul för Delphi. Jag ser detta som ett kvitto på vad vi åstadkommit tillsammans på byrån. Bakom mig står ett fantastiskt team med duktiga jurister och den här utmärkelsen är även deras utmärkelse, säger Agnes Hammarstrand i en kommentar.

Studien publiceras årligen av Legally Yours och genomförs bland advokater och jurister anställda på advokatbyråer över hela Sverige. I år deltog över 900 advokater och biträdande jurister i omröstningen. Agnes Hammarstrand vann omröstningen såväl 2018 som 2019.

– Vi är väldigt stolta över att Agnes i år igen utses till advokaternas advokat, det är en fin bekräftelse på att vara en skicklig rådgivare. Agnes är en mycket kompetent och dedikerad advokat med starka värderingar och ett stort klientfokus. Vi gratulerar Agnes å Delphis vägar, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi, i pressmeddelandet.

Tidigare i år fick Agnes Hammarstrand även utmärkelsen Årets Justitia som delas ut av Justitiapriset till en person som har gjort stora insatser för jämställdhet i juristbranschen.

Platsannonser

Logga in