Riskkapital

Frog Capital och Bonnier Ventures nya investerare i Winningtemp i ny investeringsrunda

Frog Capital och Bonnier Ventures är bland de nya investerarna i HR-techföretaget Winningtemps senaste kapitalrunda om 157 miljoner kronor.

Uppdaterad 2020-10-08
Publicerad 2020-10-08

Som ett led i sin fortsatta internationella expansion och för att möjliggöra vidareutvecklingen av bolagets tekniska plattform tar HR-techbolaget Winningtemp in 157 miljoner kronor i en ny investeringsrunda. Bland de nya investerarna finns Frog Capital och Bonnier Ventures, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Sedan tidigare finns Norrsken VC, Almi Invest och Chalmers Ventures bland bolagets investerare.

– Vi är naturligtvis mycket nöjda med att säkra denna investering, vilket definitivt inte är en självklarhet på en osäker marknad. Men hela tiden ser vi att värdet vi levererar blir allt viktigare för våra kunder. Corona-situationen har bidragit till att påskynda digitaliseringen av arbetsplatser och vad som främst var en fråga för HR-direktörer, blir nu snabbt en prioritet för vd och styrelsenivå i många företag. Detta har uppenbarligen hjälpt oss att attrahera starka investerare och vi är nu redo att skala upp och hjälpa fler företag att skapa effektivare arbetsplatser, säger Pierre Lindmark, vd och grundare av Winningtemp, i en skriftlig kommentar

Winningtemps AI-baserade tekniska plattform, som används dagligen av mer än 100 000 användare i över 20 länder,  hjälper företag att hantera och optimera personalresurser och arbetsflöden. Bolaget har 60 anställda och kontor i Göteborg, Stockholm, Oslo och London.

Platsannonser

Logga in