Pernilla Nissler
Pernilla Nissler, ny vd för Blocket. Fotograf: Martin Kiessling
Nytt jobb

Från telekom till begagnat

Schibsteds kassako begagnatsajten Blocket får en ny vd i Pernilla Nissler, tidigare del av den svenska ledningsgruppen på Tele2.

Publicerad 2019-01-15

Anders Skoe, EVP Nordic Marketplaces i Schibsted, avslutar därmed sitt uppdrag som interim VD på Blocket.

- Vi har sökt efter en VD med förmågan att se hur Blocket kan uppnå full potential och som har siktet inställt på tillväxt. Av närmare 300 kandidater var det hon som visade just den kompetens och drivkraft som krävs för att leda Blocket och tillvarata marknadens möjligheter. Pernilla är en mycket meriterad ledare med stor erfarenhet av förändringsledning och affärsutveckling - jag är övertygad om att hon kommer kunna vidareutveckla Sveriges största marknadsplats och leda Blocket till nya framgångar, säger Anders Skoe, EVP Nordic Marketplaces i Schibsted.

Pernilla Nissler kommer från Tele2 där hon varit affärsområdeschef för företagsmarknaden i Sverige. Där ansvarade hon bland annat för affärsledning, produktutveckling och försäljning.

– Blocket är ett oerhört ambitiöst bolag som tagit sig an uppdraget att vara en positiv kraft i samhället. Med min bakgrund bidrar jag med ett starkt kund- och resultatfokus samt ett värderingsstyrt ledarskap, säger Pernilla Nissler, ny vd på Blocket.

 

 

 

 

Om Blocket

Från lokal prylmarknad i Skåne 1996 har Blocket-konceptet exporterats till mer än 40 andra länder - idag är Blocket, som ägs av mediekoncernen Schibsted som är noterad på Oslobörsen, Sveriges största marknadsplats på nätet. Här finns dagligen cirka 600 000 saker, fordon, jobb och bostäder som annonseras ut och upptäcks av 5 miljoner besökare varje vecka.

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in